Lördag Lördag

Igår var vi som sagt i Motala och hämtade en bil. Danne fick sitt drömvrak till slut... Jag har liiite svårt att se potentialen till att den skulle kunna bli ett finåk men jag litar på min man!!
Man blir ganska trött av att åka bil en hel dag. Danne hade varit inne på netto och handlat superbillig energidryck, man blev helt galen av den, pigg som en nötkärna! Mille fick vara hos farmor Åsa och tur var väl det eftersom vi inte kom innanför dörren förren efter 24.00 (Danne visserligen inte förren 03.00) Skönt att få sakna lillplutten lite =)

  

Inatt drömde jag att båda mina ben gick av, puts väck, flög iväg i nåt slags krampaktigt moln. Det roliga var att den mesta tankeverksamheten gick åt till att försöka komma på hur jag skulle ta mig uppför trapporna i vår lägenhet? Som att det skulle bli största problemet???? Jag kom i alla fall fram till att vi skulle bli tvugna att flytta. Till en jättefin lägenhet på första plan med fina kakelugnar och jag fick välja precis vilka tapeter jag ville... Tänk att något så hemskt som att förlora benen kan medföra något så festligt?

Imorse lagade jag en fin frukost till oss båda. "En bra start på dagen är a och o och en viktig del av en sund livsstil" Det säger i alla fall Kelloggs tuppen. Det är så mysigt att få väcka Danne med orden "Jag har gjort frukost till oss" Såhär såg den ut:



Eftersom vi vill ha det jämställt i vårt förhållande (haha) fick Danne  laga middagen... Ungsbakad falukorv fylld med feta ost, färska tomater, inlagd gurka, senap och Ketchup och hemlagat fluffigt potatismos! TACK SÅ MYCKET!


Jag har nu nästan bestämt mig för vilka sängbord vi ska ha nu. Danne verkar tycka det är okej att köpa sängbord för 7000:-? Eller också tänker han kanske att jag ska köpa båda? Det får jag väl göra då för jag SKA SKA SKA ha något utav dessa från Kallholmen... (just nu lutar det mot nr 1, eftersom det finns en liten extra finess - en bricka man kan dra ut)

3800:- /st            3200:-          4200:-
  

Ikväll blir det Melodifestivalsmys och jag ska sitta bänkad och tokrösta på Salem Al Fakir! Vi ska äta färsfyllda paprikor och det är bland det bästa jag vet =D

Kommentarer
Postat av: Fia

Den första nattduksbordet röstar jag på :P

Den ser så rejäll och bra ut för dem pengarna. och den e jättefin!!!!:)

Jag tokröstade också på salem!!! Det var han som gjorde hela melodifestivalen...tyckte jag hehe..

2010-02-06 @ 23:03:54
Postat av: malin

Ehh, skulle det där föreställa en bil?!=) Jag röstar inte på nåt nattduksbord, de är för dyra skulle jag säga! Du kan ju åka på en solsemester för de pengarna=) Men det är ju bara min åsikt.

2010-02-07 @ 10:26:51
URL: http://malintunis.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag tror faktiskt att jag håller med Malina, men de är ju bara min åsikt, eller hennes, elelr vår? Men de var himla fina :)

2010-02-07 @ 17:18:35
URL: http://nettansegenlilla.blogg.se/
Postat av: Johanna

Min favorit är definitivt nr 3!!! :)

2010-02-08 @ 15:38:26
URL: http://envanligjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0