Familytime


I helgen har Alma och jag haft 100% familj quality time. Vi passade på medan Danne var borta på spelning... I lördags åkte vi ut till mamma/mormor och bakade lussebullar och lussekatter och gick en skön promenad. Efter det tog vi med oss moster in till pappa/morfar för lördagsmys med Almabad, tacos och "så mycket bättre". Efter en natt med en halvt sovande Alma (mindre kul) intogs en härlig frukost, fm fika och såsmåningom även middag innan pappa Daniel dök upp, hämtade hem oss och vi fick besök av svärmor/farmor... Fulländad helg med andra ord!



ÄNTLIGEN har vi barnsäkrat vårt hem. Borde skett för längesen med tanke på att Alma inte är något stillasittandes kolli längre :P Kantskydd, lådhaspar och klämskydd. Kalmarhem har varit givmilda och utrustat vårt hem med petsäkrade eluttag, TACK för det kära snåljåpar, dock från 50-talet men barn petade väl på samma sätt då antar jag?



BTW så sover vår lilla dotter skit om nätterna eftersom hennes framtänder uppe är på väg ut... Hoppas innerligt att detta är anledningen i alla fall! Annars kan man alltid skylla på någon av de ständiga utvecklingsfaserna, för sova dåligt bara för att sova dåligt kan hon väl ändå inte göra???

9 dagar kvar tills vi blir med hus

Kommentarer
Postat av: Jennie, mamma till Malva

Åh vad kul med hus :) Jag är sååå avis.. Vi vill också ha hus men har tyvärr ingen ekonomi för det nu.. Men grattis tio er, vart har ni köpt hus?

2011-12-12 @ 22:19:03
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0