Midsommar 2010

Midsommarafton tillbringades i Hanemåla, Nybro av alla ställen. Vi hade planerat att hänga ihop med Emelie o Ola, Rille o Tessan. Eftersom ingen av oss hade lust att vara hemma hos sig själva började vi leta efter alternativ. Det visade sig att Olas mor o far planerat att fira midommar på Kreta och deras hus blev därför ledigt, Tur tur!

Kl 12.00 på midsommarafton var vi på plats i deras fina villa. Vi minglade, drack välkomstdrink, hundarna lekte och lunchen plockades sakta men säkert fram. Tessan hade med sig häften med nubbevisor som sjöngs för glatta livet =) Vi åt sill, köttbullar, nypotatis, gräddfil, gräslök, jordgubbar... ja allt som ska finnas på midsommarbordet! Efter det tog vi en långpromenad på motionsspåret, stannade en stund på äventyrsbanan i svartbäcksmåla och gjorde lite samarbetsövningar (som ibland kunde liknas vid ren martyr). Lyckades ta oss upp för svartbäcksberget (som jag nu döper det till) och fick se Nybro från den ljusa sidan - Uppifrån!

Efter promenade vankades det trekamp. Boule, Pilkastning och ringkast, lekledaren Ola tog hem hela segern konstigt nog? Kvällen började närma sig och magarna åter kurra lite. Grillen startades och en smarrig grillbuffé serverades en stund därefter. Buffén avslutades med lite jordgubbar och glass. Sedan spelade vi spel, "kampen mellan man och kvinna" och jag vill med bestämdhet hävda att kvinnorna vann! Kvällen avslutades med ett parti "True or False" som jag knappt vet om det hann avslutas eller ej?
kl 02.30 var det ialla fall NATTI NATT!

På morgonen dagen efter blev det stora frukosten i trädgården för oss alla innan det var dags för hemfärd!
TACK kära vänner för en otroligt härlig helg!

Hela gänget!Danne gillar jordgubbar!Mille o Harry är bästisar!  Börjar fundera på vad man gjort fel i fostran när ens hund inte kan uppföra sig på bild?Wiilma höll sig lite i bakgrunden när de stora grabbarna busade...MAT


Kommentarer
Postat av: malin

Ni är så vuxna elina!!!

2010-06-29 @ 21:42:30
URL: http://malintunis.blogg.se/
Postat av: Ola

Hej Elina!

Vad kul att Ni tyckte det var trevligt i Beverly Hills..., förlåt jag menar Hanemåla. Så lätt att säga fel!

Vi hade ju jättetrevligt och den goda maten kröntes ju med ett supertrevligt sällskap!

Att jag dessutom vann ALLA tävlingar inklusive "Kampen mellan män och kvinnor" var ju väntat men det är ju kul att visa hur det ska gå till.

Tack dessutom för den trevliga gårdagen! Mycket trevligt att få sjunga lite å känna sommarkänsla i det fria. Tror dock vi måste bryta denna Nybro-trend innan fler utomstående får veta!

"Nybro i mitt hjärta..."

Många kramar!

2010-07-01 @ 23:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0