Förlåt förlåt förlåt...

för min oerhört dåliga blogguppdatering på sistone men jag ska faktiskt erkänna att jag tröttnat lite. I början fick jag i snitt 6 kommentarer på varje inlägg men de senaste gångerna har det blivit noll och NADA! och hur kul är det? Här lägger man ner sin själ för att underhålla och informera om sitt oerhört intressanta liv och så kan inte en ENDA liten människa gymnastisera sin små feta fingrar och skriva en liten rad. Egentligen borde det vara förbjudet att smygläsa andras bloggar utan att lämna ett litet avtryck. Jag menar 100 läsare om dagen är inte mycket, jag vet, men om endast en tredjedel av dessa 100 (dvs 33,33...) kunde skänka mig 10 sek av sin dyrbara tid skulle det göra mig fantastiskt lycklig och få mig att skriva flertalet inlägg!!!

Hoppas inte jag skrämt iväg er nu, kanske har mitt tappade intresse gjort att jag skrivit tråkiga memoarer om hur länge jag sovit och om vad vi ätit till middag!? Jag lovar att det inte ska ske igen och uppdateringen ska bli mycket bättre. Men SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA skriv någon liten liten rad när du läst!

Idag börjar skolan och då kommer det finnas all tid i världen att blogga, konstigt nog? OCH om sisådär 2 veckor kommer det att ske en fett stor föränding här och då lovar jag att läsningen ska bli mer spännande. Men ni får hålla ut lite till...


Sommar?

Nu börjar sommaren ta slut och rutinerna sätta fart! Värmen får gärna stanna ett tag till men det blir inte mycket  mer sommaraktiviteter. Känns sorligligt måste jag säga, sommaren har gått så fruktansvärt fort och jag har inte hunnit med hälften av vad jag hade tänkt.

Vi har inte kommit så mycket längre i våra husplaner heller. Vi hittade en superfin tomt som vi verkligen ville bygga på men när det slutade på för högt pris kändes allting bara skittrist! Självklart fortsätter vi letandet men ribban ligger rätt så mycket högre nu, vilket kanske bara är bra? I nästa vecka lovar märklarna däremot att husförsäljningen ska dra igång igen efter sommaren. Hoppas verkligen att de har rätt för nu vill jag FLYTTA! Vi har funderat lite på att flytta till lägenhet igen medan vi letar men det känns ju inte heller speciellt roligt!? Hur som helst vill jag inte bo ute i huset här längre, av olika anledningar!

Imorgon ska jag luncha med Malin och Jeanette, wohoo vad mysigt det ska bli. Vi har umgåtts ordentligt under terminerna i skolan men under sommarmånaderna knappt setts en endaste gång, SKAM på oss! Nu börjar skolan snart igen och innan dess måste vi självklart uppdateras... Ser fram emot skolan till 100% just nu och det är Unmderbart att få känna så =)


BröllopskänslorIgår var jag på en underbar Vigsel mellan Emelie och Ola. De var så fina och inte ett öga i kyrkan var torrt!
Det är en speciell känsla som infinner sig när stämningen är sådär kärleksfull!
Försöker hålla kvar den där känslan idag och lyssnar därför på kärlekslåtar... I MASSOR!
Har hela morgonen försökt komma på de där riktigt bra typiska bröllopssångerna och har hittat en hel del. (Har faktiskt varit på en hel del bröllop de senaste åren) Pojkband som Backstreet boys och Westlife har ju en hel del på sin repetoar. Celine Dion, Mariah Carey och alla andra skönsjungande bönor är också säkra kort. Snyft snyft snyft i mitt sentimentala vardagsrum...

Ni får tycka vad ni vill om mitt musikval men idag kan ingen få mig att må dåligt över att jag tycker detta är BRA!


RSS 2.0