Stor flicka...

Alma bara växer och växer... Snart är hon 4 månader? Det är nästan lite ångestladdat att tiden går så fort även om det är fantastiskt att se henne utvecklas! Igår kom vi på att hon är jätte kittlig vid revbenen. Hon gapskrattar rakt ut om man kittlar lite med fingrarna men bäst är när man smågnanger lite med munnen =D

Imorse fick hon lite mosad banan, BLÄÄÄ, det var inte gott! Hon vet verkligen hur man gör när man spottar ut och spottar långt! Vi håller oss till mjölken ett tag till =) Men skam den som ger sig, kanske morotspuré är godare?

I helgen åker vi till Göteborg, det blir Liseberg och Roxette. Ni som är trogna läsare kommer kanske ihåg mitt inlägg i början av graviditeten där jag skrev att vi tokigt nog redan bokat barnvakt. Det är den helgen som kommit. Vi ska visserligen bara lämna henne några timmar till min syster och jag är inte alls orolig! Ska bli mysigt att bara vara jag och Danne, fast Alma kommer nog bita sig fast i tanken i alla fall! Efter GBG fortsätter vi resan mot Varberg, det blir husvagnssemester för hela slanten med mamma och Mats. Alma är en van campare nu ;)

Sitter och scrapbookar med Almas första fotoalbum, "boken om mig"-bok och gästboken till dopet. Fotoalbumet är nu klart och jag inser att jag måste lugna mig med att framkalla bilder. Har hittills fått ihop nästan ett helt album för 4 månader, snabbt räknat blir det 21 album tills hon är 7 år och börjar skolan och det känns lite Overkill!?

Nyfödd

2 veckor

1 månad

2 månader

3 månader

4 månader, snart

Smedbybor

I veckan har vi gått och blivit Smedbybor. Lånar/passar mosters hus medan de är på semester!
Alma och jag tittar på nyhetsmorgon i sängen och blir glada när vi får se den nya Handsome väderkillen på Tv4. Han är inte särskilt bra men han är SNYYYGG och verkar få ta alla tidiga morgonpass, inte oss emot :P

Igår kom vi fram till följande:

Fördelar med att bo i huset
1. Gräsmatta direkt utanför dörren
2. Grill direkt utanför dörren
3. Ett badkar, så A och jag kan bada tillsammans (Jag är dock rädd för diverse utsläpp så Alma får ha badblöja på, utom sista minuten när alla benveck ska tvättas)
4. Danne kan "greja" hur mycket han vill utan att behöva åka 2 mil till garaget
5. Jag kan vara huslig och ropa "det är mat" och han är inne på två röda
6. Det finns Tv i sovrummet så A och jag kan titta på vädret varje morgon ;)

RSS 2.0