Bitterhetens sötma

Det är en sak som jag har hållt lite hemligt ett tag...
Det beror lite på att jag skäms!
Det är så att jag och Danne letar lägenhet i stan igen. Av lite olika anledningar men främst för att jag faktiskt inte trivs alls särskilt bra. Det blev inte riktigt som varken Danne eller jag hade tänkt oss och nu med facit i handen inser vi att vi aldrig skulle ha flyttat från den fina lägenhet vi hade innan. Men jag har hört att man inte ska vara bitter och ångra det man gjort utan istället ta lärdom utav det, så därför gör jag det =)
(Nu tycker ni förstås att jag är en velig människa och kanske är jag det men jag har väldigt många positiva sidor med!, tror jag)

Så det här med husletande och byggplaner är som bortblåsta. Beroende av lite olika(hemliga) anledningar är det inte bästa lösningen just nu helt enkelt! Men jag är inte bitter snarare glad att ÄNTLIGEN våga "komma ut ut garderoben" och erkänna mitt stora nederlag som en velig, krånglig och obeslutsam människa!

Idag var jag och mitt stora moraliska stöd Malin och tittade på en lägenhet med inflytt 1 okt, perfekt tänkte jag, bara att åka hem och börja packa! Dessvärre låg lägenheten på tredje våningen utan hiss och med en hund på cirka 40 kg är det inte bästa idén. När vi sedan kom vidare in i köket och insåg att vitvarorna var brunvaror ifrån 70-talet ville jag börja lipa där mitt på golvet eller bara börja gapskratta och undra hur i ... de kunnat bo i denna fruktanvärda lägenhetet!? Jag gjorde inget av detta utan lyckades bara få ur mig att trapporna nog var lite många. Nåja, jag är fortfarande inte bitter tvärtom glad över att lägenheten inte var i toppskick för då hade nog Mille banne mig fått gå i de där 3 trapporna, vilket känns som ett sådär schysst resonemang???

Har ni en lya på 3 rok till 2 rökfria djurägare på bottenplan, första våningen eller i hus med hiss, i centrala Kalmar, dock helst inte Kvarnholmen, inflytt så fort som möjligt, på minst 70 kvm, med en hyra på max 7000:-, vita vitvaror och gärna tvätt- och diskmaskin kan ni ju höra av er...
(Inser efter ovanstående inlägg att det inte kommer bli lätt att hitta en lägenhet)

Kommentarer
Postat av: malin

haha, skönt att ha dig ur garderoben=) ni hittar säkert nåt snart hörrdu, have faith my friend!

2010-09-06 @ 19:48:53
URL: http://malintunis.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag gillar dig Elina! :) Min fina vän...

2010-09-06 @ 19:59:56
Postat av: Anonym

Jag gillar dig med! När kommer det, jag väntar .. :D // matilda

2010-09-07 @ 19:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0