Helgens bravader

Helgen har varit fantastisk som vanligt!! I fredags var Alma på sin första dagisutflykt! Mamma hade med sig sin förskoleavdelning till skälby så vi passade på att tuta dit och göra dem sällskap.


På kvällen hade vi mysdag/kväll. Vi strosade på stan och åt på Thai silk för första gången sen lilla Alma kom till världen. Det gick superbra och hon låg och sov hela tiden... Vi passade på att köpa lite nya sommarkläder också! På vägen hem tog vi en tur förbi Hemmakväll och hyrde film. The next three days - oerhört bra tyckte både Danne och jag, vilket är ovanligt =)


I lördags hade Danne spelning på torget i Borgholm. Jag, Tessan, Emelie och Alma åkte upp på förmiddagen och lyssnade. Vi gick runt i de fina butikerna i Borgholm, käkade lunch och tog en glass. En dag i världsklass och underbart sällskap!


Idag, Söndag har vi gått en promenad ner till stensö och spelat minigolf! Danne vann med 5 poäng även om jag måste säga att jag var bättre, haha!  Efteråt satte vi oss på en filt vid havet och käkade glass. (Det blir mycket glass nu...)


I veckan väntar
1. Fika med mammagruppen i krusentiernska gården
2. Besök hos Barnmorskan
3. Picknick med flickorna
4. Anna o Johanna kommer på fika
5. Besöka moster
6. Husvisning i Smedby x2 (våra husköparplaner har kommit upp på tapeten igen, vem vet vart vi hamnar denna gången :P)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack gulliga ni för en underbar dag i Borgholm, så mysigt så!! Ha det gott och hälsa familjen så ses vi snart igen!! Stor kram

2011-05-22 @ 19:27:06
Postat av: Anonym

Tack själv underbara du! :) fantastisk dag! Hälsa familjen med stooor kram!

2011-05-22 @ 20:47:16
Postat av: Matilda

Vad mysigt och sicken goding till dotter! :) känns som vi börjat tappa kontakten! Vi får inte, vill umgås med er tjejer :(

2011-05-23 @ 13:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0